Skip to main content

Lažybos: būkit atsakingi

Ignas žadino visų aktyvumą primindamas apie lažybas. Bet būkite atsargūs, lažybos yra pavojingas dalykas. Lietuvoje net uždrausta lažintis už pinigus jaunesniems nei 18 metų asmenims !

Jaučiu, kad manęs vis tiek neklausysit.. Todėl paviešinsiu savo Olimpinę lažybų istoriją. Per Pekino Olimpines žaidynes vyrų K-2 500 metrų nuotolio favoritais buvo laikomi vokiečiai R. Rauche - T. Wiskiotter. Vieninteliai jiems pasipriešinti galintys važovai buvo baltarusiai R. Petrushenka - V. Machniov. Taigi du pirmi aiškūs. Koeficientai jiems parinkti buvo mėgėjiškai. Statydamas ir už vokiečius, ir už baltarusius,  ir išlošus bet kuriems iš jų - laimi kažkiek pinigų. Aš ir pastačiau už abejus. Ir kas atsitiko?

Baltarusiai iš vakaro laimėjo K-4 1000 metrų rungtį ir per naktį nesugebėjo nusiraminti ir nusiteikti naujai kovai. O vokiečiams laimėti neužteko jų stebuklingo finišo. Taigi, laimėjo ispanai, antri vokiečiai, treti baltarusiai. O aš likau be pastatytų pinigų...

Čia yra Olimpiada, čia yra didelis psichologinis spaudimas lyderiams. Tik patys, patys geriausi laimi.

TODĖL STATYDAMI PINIGUS LABAI GERAI PAGALVOKITE - AR TAI VERTA? IRKLUOJA KITI, O JŪSŲ PINIGAI JIEMS LAIMĖTI NEPADĖS. GERIAU STEBĖKITE REGATĄ RAMIAI IR BE SPAUDIMO.)

Manau, K-1 1000 m laimės (taip norėčiau) A. van Koeverden. K-1 200 m moterys - N. Dousheva-Janic. K-2 200 m Postrigay- Dyachenko.

Ten, kur startuos lietuviai??? Jų, kaip ir visų startuosiančių šiose Olimpinėse žaidynėse, amplitudė yra didelė, nuo 12 iki 1 vietos.

Tie, kurie sąžiningai per atranką ir per Pasaulio čempionatą pakliuvo į Londoną, pretenduoja į AUKSO MEDALIUS. Gal tie du AM atkeliaus ir į Lietuvą.)))?