Skip to main content

2022 Lietuvos mokinių čempionatas ir vasaros taurė

Liepos 22-24 d. Trakuose vyks Lietuvos mokinių 1000m čempionatas (penktadienį), Lietuvos mokinių čempionatas (šeštadienį ir sekmadienį) bei Lietuvos taurės vasaros etapas (penktadienį - sekmadienį).  Lietuvos mokinių čempionato nuostatai ČIA, Lietuvos mokinių 1000 m. čempionato bei Lietuvos taurės vasaros etapo (pakoreguoti) nuostatus rasite bendrame dokumente ČIA.

Dėmesio: varžybų metu taip pat bus vykdomi atskiri plaukimai dėl atrankos į Lietuvos 2023 m jaunių rinktinę bei jei prireiks atskiri plaukimai atrankai dviviete į "Olympic hopes" regatą. Mergaičių 2005 - 2007 atrankos plaukimai į jaunių rinktinę 500, nuotolyje vyks penktadienį (liepos 22 d.). Treneriai kurie planuojate skirtingas dvivietes atrankai į Pasaulio jaunių čempionatą ir į "Olympic hopes" varžybas prašome susisiekti el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Varžybų metu taip pat vyks pirmas taškų skaičiavimas Lietuvos klubų čempionatui.  Taisykles bei paraiškos formą galite rasti ČIA.

Trenerių tarybos informacija.