Skip to main content

2017 Olympic Hopes informacija

2017 rugsėjo 15-17d vyks Račice vyks didžiausios Pasaulyje jaunučių varžybos, vadinamos "Olympic hopes". Oficiali varžybų svetainė  http://www.canoeracice.com/en/olympic-hopes.

 Svarbu: pasitikrinkite, ar sportininkai užregistruoti tose rungtyse kur ir turėjo būti. Esant netikslumams kuo skubiau informuokite el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Starto protokolus galite rasti ČIA.

Dėmesio: norintys, kad valtys būtu vežamos su federacijos konstrukcija, valtis pristato į Kauno Circle K IX Fortas degalinę (buvusi Statoil, vakarinis aplinkelis 10) trečiadienį 9:00. Dėl valčių kiekio ir krovimo bendraukite su Tadu Čižu (868340224)

 1000m nuotolyje nėra keturviečių.

Numatomas varžybų tvarkaraštis ČIA (timetable). Treneriai tarpusavyje turite susitarti dėl valčių apsikeitimo varžybų metu. Važiuos federacijos konstrukcija, tačiau visos valtys netilps. Komandos sąrašas su užimtomis ir laisvomis rungtimis ČIA (atnaujinta 2017 08 31). Iki 2017 09 03 sąrašas gali būti papildytas arba pakeistas. Prašome siųsti pakeitimus komandos vadovui V. Vaičikoniui el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Esant ginčytinoms situacijoms, prioritetas sportininkui užėmusiam aukštesnę vietą atrankoje (2017 Lietuvos mokinių čempionate). 

Sportininkai su treneriais į Račice turėtų atvykti rugsėjo 14d iki 13:00 (gausite pietus). Planuojama, kad komanda gyvens D lygio kambariuose (kaina 61 eur parai), reikalingos 3 paros.